Colecția G

Instrumentele Steluței apar în viața celor care își doresc să evolueze spiritual ca un suport, iar Steluța ca un îndrumător în acestă călătorie. Scopul ei este să susțină evoluție spirituală a planetei, prin tot ceea ce este și ceea ce face.
Geneza reprezintă ansamblul de fapte și împrejurări care au concurat la formarea unui lucru sau ființe. Această ultimă colecție a Steluței cuprinde primele sale 4 cărți ce reprezintă fundația pentru ce a devenit autorul în prezent. Ele sunt completate de o perspectivă actuală și de o ultimă carte scrisă într-un stil aparte.

Steluța Todea

Îndrumator spiritual,
prin cuvinte si simtire

s_id_-04

Preț Colecție G: 135 LEI

(Transport Gratuit)

Descoperă-ți diamantul interior!

Cartea vă ajută să descoperiți meandrele propriei dumneavoastră ființe, vă arată că puterea stă în înțelegere, hotărâre și credință, că această putere de diamant se găsește în ființa dumneavoastră, ca un dar al perfecțiunii Creației, de aceea vă îndeamnă și vă ajută cu sfaturi să vă schimbați viața pentru a fi împliniți și fericiți.

Preț: 28 lei

Prizonieri în propria minte & Eliberarea din ea

În volumul de față, Steluța Todea ne arată cât de importantă este atitudinea mentală, conștientizarea Eului; cum acesta poate fi ordonat, valorificat, transferat în convingeri binefăcătoare.

Preț: 28 lei

Trinitatea ființei & Prezența nemărginirii

Ceea ce vă propunem în paginile de față este un drum sau o schimbare de drum, de înțelegere și de asumare, de descoperire și de împlinire.

Preț: 28 lei

Psihoterapia conștientizării & Vindecarea profundă

Această carte își propune să vă împărtășească un mecanism existent în fiecare dintre noi, care așteaptă doar să fie accesat, pentru a declanșa capacitățile deținute și a putea parcurge calea obținerii păcii sufletești și mentale binemeritate.

Preț: 28 lei

Esența vieții & Valurile existenței

Autoarea lasă gândirea să curgă, imaginaţia să zburde fără autocenzură şi limite literare, punându-l pe cititor să se descopere când sub o ploaie măruntă de vară, când sub un soare arzător, când doar în singurătate, la focul sobei.

Preț: 28 lei