Colecția H

Pe parcursul îndelungatei sale istorii, hipnoza a fost folosită ca instrument medical și psihoterapeutic, dar și ca practică spirituală, sau ca mijloc pentru studierea conștiinței umane.

Cu o naturalețe și claritate în exprimare, Steluța Sr. & Jr. oferă, într-o lectură rapidă, dar profundă, un ghid practic ce introduce și ghidează cititorul în procesul de hipnoză și autohipnoză.

Colecție ce cuprinde 5 instrumente, oferite de o echipă de psihoterapeuți experimentați și atestați în procese de hipnoză clinică.

Hipnoza pentru:

– renunțarea la fumat
– slăbit
– insomnii
– optimizarea vieții
– anxietate, atac de panică

Steluța Todea

Îndrumator spiritual,
prin cuvinte si simtire

s_id_-04

Preț Colecție H: 135 LEI

(Transport Gratuit)

Hipnoza pentru renunțarea la fumat

Dacă ai decis că fumatul nu te mai avantajează, nu te mai mulțumește, nu te mai reprezintă și ești pe punctul de a constata că îți amenință viața, atunci găsești în tine forța necesară care te poate ajuta să te lași de fumat.

Preț: 28 lei

Hipnoza pentru slăbit

Scopul acestei cărți este să ofere celor care se confruntă cu kilogramele în plus un ghid practic, care să fie un instrument folositor, simplu și eficace, în hățișul atâtor metode și rețete vehiculate. Doresc acum, la fel ca atunci când îmi petrec orele în cabinet, să-ți ofer și ție, cititorule, cele mai bune metode și servicii posibile, care să te ajute să-ți rezolvi problemele cu care te confrunți.

Preț: 28 lei

Hipnoza pentru insomnii

Insomnia reprezintă unul dintre simptomele cele mai des întâlnite care însoțesc depresia, dar în literatura de specialitate se realizează dinstincția dintre insomnia primară și cea secundară. De aceea, mai întâi trebuie să stabilim care este motivul insomniei, dacă este însoțită și de alte simptome sau dacă se manifestă singură. Indiferent care este motivul insomniei, hipnoza este eficientă în aceste tulburări ale somnului.

Preț: 28 lei

Hipnoza pentru optimizarea vieții

S-au scris multe cărți de-a lungul timpului care îi determină pe cititori să acționeze în sensul îmbunătățirii vieții lor. În această carte, dorim să vă oferim strategii și metode pentru schimbarea minții conștiente și o tehnică hipnotică care funcționează asupra subconștientului, înlesnind astfel, în mod simplu, implementarea în subconștient a unui program funcțional îmbunătățit cu care să obțineți tot ceea ce vă doriți.

Preț: 28 lei

Hipnoza pentru anxietate, atac de panică

O să dezvoltăm pe parcursul cărții ce este îngrijorarea, frica, mintea conștientă, mintea subconștientă, cum se formează o personalitate dezadaptivă și ce fel de strategii sunt necesare pentru a avea un comportament adaptiv, motivațional. Ceea ce aduce nou această carte sunt metodele de eliminare a anxietății și a atacului de panică, obiective pentru care s-a născut acest instrument.

Preț: 28 lei