Livrare si retur

LIVRARE SI TRANSPORT

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul stelutatodea.rose realizeaza in urmatoarele modalitati:

a) livrare prin curier rapid

Termenul de livrare nu va depasi termenul legal de 30 de zile calculat de la incheierea contractului. In cazul putin probabil in care intervin probleme si vom depasi acest termen legal de vanzare, informam Clientul cu privire la noul termen de livrare care nu va putea depasi 30 de zile de la momentul la care ar fi trebuit efectuata livrarea in limitele legale. O noua amanare a termenului de livrare va putea opera doar cu acordul scris al Clientului, in caz contrar sutem nevoiti sa anulam comanda si sa restituim eventualele sume achitate in avans.

In cazul livrarii prin curier rapid, colaboram cu urmatoarele companii de curierat: Cargus, Fan Courier, DPD si DHL. Ne putem extinde colaborarea in ceea ce priveste furnizorii de curierat, nefiind necesara actualizarea prezentului Document intr-o atare ipoteza.

Curierul va livra produsele comandate de Luni pana Vineri. In cazul in care se doreste livrarea Sambata, acest aspect trebuie mentionat in rubrica de comentarii, aceasta optiune fiind valabila doar in anumite orase, conform conditiilor stabilite de catre curierul agreat. Clientul intelege si accepta faptul ca suma aferenta transportului poate fi majorata in ipoteza in care greutatea coletului depaseste 2 kg. De asemenea, daca zona in care se solicita livrarea este considerata de catre furnizorul de servicii de curierat zona de livrare indepartata, suma aferenta transportului standard va putea fi majorata.

In cazul transportului international, costul afisat este calculat pentru colete sub 2 kg. Costul va fi recalculat in cazul in care greutatea coletului depaseste aceasta valoare. Costul va fi recalculat si in cazul zonelor de livrare indepartata, conform conditiilor stablite de catre curier.

Comenzile inregistrate pe stelutatodea.roin zilele de Vineri, dupa ora 18, cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

Politică retur

Returnarea produselor

Produsele achiziționate de pe site-ul www.stelutatodea.ro pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalitati și fără invocarea unui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi Direct personalul care se ocupa de site-ul www.stelutatodea.ro, trimitand un e-mail la contact@stelutatodea.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată că şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare a comenzilor achitate prin ramburs. În acest caz, suma aferentă va fi virată într-un cont IBAN, neexistând posibilitatea rambursării cash; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Returnarea produselor se poate efectua online, prin firma de curierat, in baza facturii fiscale. fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ați intrat în posesia fizică a produsului comandat, fie dumneavoastră, fie o terță persoană menționată de către dumneavoastră, alta decât transportatorul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Pentru returul online, trebuie sa chemati un agent al firmei de curierat la adresa convenită pentru ridicarea produselor. Suma va fi restituită imediat ce pachetul aferent va fi recepționat la sediul nostru. Adresa de returnare: Soseaua Sibiului, Nr. 35, Cod Postal 551129, Medias, Judetul Sibiu.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere cd-urile cu înregistrările audio care insotesc cartile noastre si care au fost desigilate după livrare.